Witamy, Gościu Serdeczny
Proszę zaloguj się albo zarejestruj.    Nie pamiętasz hasła?

prośba o wskazówki
(1 wejść) (1) Gość
Tutaj możesz podać swoje dane z nadzieją, że ktoś z czytających pomoże Ci zinterpretować Twój horoskop. Prosząc o pomoc w interpretowaniu horoskopu najlepiej będzie jeżeli podacie dokładne dane urodzeniowe: data, godzina i miejsce narodzin.
W dółStrona: 1
TEMAT: prośba o wskazówki
prośba o wskazówki 1 Rok, 11 mies. temu  
Witam Was!

Właśnie ponownie wygenerowałam swój kosmogram i przyglądam się mu powiększonymi oczami z fascynacją poniżej serca.
Moja wiedza astrologiczna jest bardzo podstawowa a umiejętność analizy kosmogramu ograniczona do korzystania z prostych schematów interpretacji. Patrząc teraz na kosmogram nie widzę niczego więcej ponad enigmatyczny układ planet w znakach.
Mam wrażenie, że jest on dość prosty, jasny, ale na tym etapie zanurzania się w tę wiedzę nie potrafię go rozgryźć. Widzę powiązania planet, ale nie wiem jak je interpretować.
Zanalizowałam każdą planetę (w danych znakach i domach) osobno. Natomiast brakuje mi zsyntetyzowania całości, ogólnego spojrzenia i intuicyjnego przebłysku.
W związku z tym chciałabym poprosić o spojrzenie na dołączony obrazek i podzielenie się ogólnym wrażniem, krótką interpretację jakichkolwiek powiązań, wskazanie czegoś istotnego w całości bądź czymkolwiek.

Z góry dziękuję i kłaniam się do stóp potencjalnej osobie, która mnie oświeci.

;)

Tutaj link do kosmogramu: picasaweb.google.pl/lh/photo/_vyUwl3ZZN7...6Viw?feat=directlink
josui
jestem tymczasowo
graphgraph
Użytkownik poza Siecią Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Ostatnio zmieniany: 2010/03/05 21:47 Przez josui.
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Re: prośba o wskazówki 1 Rok, 11 mies. temu  
To czytałaś?

www.astrolabium.pl/astrologia/interpreta...-czynniki-dominujace

Pzdr.

PS. Tu masz film, jak dodawać zdjęcia: www.astrolabium.pl/forum/faq
panTo
Admin
graph
astrolabium.pl
Ostatnio zmieniany: 2010/03/05 21:46 Przez panTo.
Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Gryzłam się z tym zdjęciem... Dzięki za pomoc ;)

o!
josui
jestem tymczasowo
graphgraph
Ostatnio zmieniany: 2010/03/05 21:58 Przez josui.

Dodam jeszcze, że ciekawi mnie układ koniunkcji. Tworzą one prawie symetryczną "figurę". Bardzo chciałabym zrozumieć jej sens.
josui
jestem tymczasowo
graphgraph

Do góryStrona: 1